Sunday, March 20, 2011

Saranghae




Rindu. ;')

Supermoon

Hello guys, i'm so so sorry lama gila tak update blog even tak ada siapa buka pon blog ni kan tapi aku tahu ada yang buka harap adalah post baru khannn? Saya busy gila sekarang, busy serabut, busy macam org nak kawin kalah mak janda. Btw baru baru ni ada cerita pasal supermoon kan? Rasanya kat sini tak besar mana pon bulan macam negara lain.

Gambar ini di ambil di St. Michael's Tower on Glastonbury Tor hill di England, Photo credit: Ben Birchall/PA/AP Photo.

Kalau di sini tak besar macam ni pun, kecil je weh...

Aku tangkap weh gamba ni! haha
Cantik jugak even kecik. Kan kan? ;)