Thursday, February 17, 2011

GENUAK


Banyak kerja aku kene buat, aku banyak habiskan masa dengan dunia aku. Aku rasa dah bosan sangat, bosan. Macam tak ada life walaupun ramai org nak life macam aku. :D, Aku rasa dah tiba masa aku nak ubah diri aku, ubah semua, bukan ubah jadi perempuan pakai kaftan kaftan bagai. Dah tiba masanya.

Friday, February 4, 2011

Pretty Bella



Happy Birthday Bella, sori aku letak gambar atas tu buruk. HA HA