Saturday, January 15, 2011

Keong rachun

Macam video 3gp Paris Hilton

Maybe kita jumpa sebulan sekali, ada yang aku jumpa setahun sekali. Tapi benda tu tak jadi masaalah selagi semua x lost contact. List friends bbm aku semakin bertambah. Tapi yang ping!!! aku dua tiga kerat je, sedih bukan? Aku rindu nak masuk dangdut. Kalau kat ipoh nama dangdut dia "Jom a Dangdut", mula mula aku tak beberapa faham nama tu, Lepas kawan aku semangat terangkan baru aku faham. Ada hantu bungkus hijau dalam tu, tp emma relax je pakai macam nak pergi gig. Aku tak tahu nak tulis apa sebenarnya. BYE.


p/s: Kucing garong Nasir Bilal.



No comments:

Post a Comment