Wednesday, January 26, 2011

Entah

Genuak betul
Logik tak kalau tiba-tiba orang cakap kau gila? Logik kot sebab aku rasa aku pon gila. Kawan-kawan aku semua gila, kau cakap siapa kawan aku yang tak gila? 2010 lah ajar aku cara macam mana nak bergaul, kadang-kadang kena kasar sikit, kadang-kadang kene jadi pondan sebab boleh kawan dengan perempuan. Kau apa tahu? Semua jeles dengan aku sebab aku ramai kawan perempuan. Kau ada? Kau ada? Sebenarnya aku paling benci ayat "Kau ada?" sebab ayat tu ayat paling mengundang bagi aku. Apa lagi semester satu, kalau boleh aku nak padam terus dari otak aku. Orang yang paling terseksa aku rasa budak busuk yang ambil gambar dengan siti lah kan? Tapi aku tahu semuanya dah oke. No more "TRUTH or DARE". Biasa lah semester satu semua macam baru nak up, Semester satu baru aku belajar cara nak pakai cardigan. Kampung kan? Semester satu jugak lah aku merasa hari-hari overnight kat mcdonald walaupun esok kelas pukul 8 pagi. Semua terjadi masa sem satu. Dan aku bersyukur aku tak putus kawan dengan siapa -siapa pun. Semua sayang aku, oke aku perasan. Sekarang sudah 2011, dah nak masuk february dah pun. Hujung bulan masa untuk enjoy. Bagi aku tak. Bagi aku hari-hari kena enjoy tapi kene beringatlah sikit.

Apa salahnya kalau eja sayang = tayank. Menyampah kan? Aku pon sebenarnya menyirap. 

Fakta - Email fendi ada tulis marshmellow, kalau aku tak salah eja la.

Saturday, January 15, 2011

Keong rachun

Macam video 3gp Paris Hilton

Maybe kita jumpa sebulan sekali, ada yang aku jumpa setahun sekali. Tapi benda tu tak jadi masaalah selagi semua x lost contact. List friends bbm aku semakin bertambah. Tapi yang ping!!! aku dua tiga kerat je, sedih bukan? Aku rindu nak masuk dangdut. Kalau kat ipoh nama dangdut dia "Jom a Dangdut", mula mula aku tak beberapa faham nama tu, Lepas kawan aku semangat terangkan baru aku faham. Ada hantu bungkus hijau dalam tu, tp emma relax je pakai macam nak pergi gig. Aku tak tahu nak tulis apa sebenarnya. BYE.


p/s: Kucing garong Nasir Bilal.



Tuesday, January 4, 2011

Speechless

Jarang aku update blong sampai aku rasa blog ni macam bukan aku punya. Sampai terlupa nak ucap Selamat Tahun Baru. Saya harap tahun ini lebih baik daripada tahun lepas, saya rindu kawan kawan saya, genuak, lembu, alien semua lah! Rindu juga nak buat pesta makanan makan ayam haram. Rindu pula nak kene marah dengan Zarul. Sampai bila aku nak macam ni? Aku rasa hidup aku dah cukup berubah dan aku bersyukur. Tp aku still tak bersyukur sebab kawan kawan genuak rulez aku x de nak buat pesta makanan sama sama. Aku tahu, tahun 2010 amat bermakna bagi semua orang dan majoriti tak suka  tahun 2010, samalah dengan aku. Tapi harini dah 2011, So buka buku baru tp jangan bakar buku lama. Simpan buat kenangan. :)

p/s: Pesta makhanan bermaksud : Ayam haram, Chipsmore haram, Maggi halal.

Budak busuk dengan Hanis Zalikha

Abu cafe

Astana Lantera Tari.

Akak mastika muka tak menahan

Hensemnya aku Pondannya aku

Keluarga Bieber
My girls

SCHOOLMATES

bb bb bb

This is sooo GAY

Keli band. haha

Gambar ni 2010 kan? haha

TERIMA KASIH KERANA MENCERIAKAN TAHUN 2010 SAYA.

Envy II



Oke stop it, aku rasa macam bukan blog aku.