Tuesday, November 16, 2010

Folder Kelakar jugak

Gambar ni mcm tak ada kene mengena dengan raya.

Selamat Hari Raya Aidil Adha. Maaf ye ;)
Lama sangat aku tak update blog aku ni. Maaf la saya semakin busy sejak dicari oleh LindaKedah, Kadang2 LizaKampai. Aku rindu semua termasuk semua org yang ada dlm album kelakar aku.

p/s: Aku rasa nak upload je semua gambar dlm album kelakar aku. Nnti aku upload tiba2 gamba aku dengan burung unta jd mangsa. Ranking setakat ini Gambar budak busuk bersama Dato' Siti.

*Buat2 faham la entry ni ye.

2 comments:

  1. lindakedah dgn lizakampai tu aku sorg je kot paham hahaha. gambar budak busuk dgn datuk siti nombor 1

    ReplyDelete
  2. Semua tu bell x faham sebab ingternet dia slow. haha

    ReplyDelete