Sunday, November 28, 2010

Post Mengundang

Masuk surat kabar oke? Cari aku.

Thursday, November 25, 2010

Pangkor Laut

Arrived

Jeti i guess.


Bak datang mula2 datang putih melepak. *muka korang kabur sbb x lawa. haha
New friends ;)

Poyo nyaa
I love her.

:)

oH EMM GEE
Bagi aku terangkan gambar ni. Ini kaki Nana Nojie kene bisa dengan sea rambutan? Atau landak laut. Sakit oke. 6 sengatan! ouch


Muka sakai hitam lepas mandi. Kakak tetap maintain

Perjanjian Pangkor. Dah lupa.

Nasi Ayam BESAR. tujuh ringgit haha
Bye nak balik.
p/s : Thanx guys. Especially My sister Lyana Aziz. Thanx for everything. I love you.

Tuesday, November 23, 2010

Mati Hidup Balik



Aku pun rasa takut juga, Kalau jalan di Danga Bay mesti aku pakai topeng, rasanya emma nuna dah pakai purdah. Aku pun nak lupakan semuanya, rasa nak balik semua seperti biasa. Gambar burung unta mmng aku ingat sampai bila bila apatah lagi gambar budak busuk dgn Dato' Siti. Aku pon nak bagi amaran mcm emma nuna, pegi jb hati hati dijalan raya kalau jumpa alien dari planet 90's kau lari jangan pandang belakang.

*Aku paling takut mamalia berdarah panas, Aku takut tgk horoscope, tp aku suka Anita dengan Amora.

Thursday, November 18, 2010

Wishlist





p/s: Cepat lah post sampai Malaysia!!!

Wednesday, November 17, 2010

RAYA

meriah x ingat

rahimah telo

SELAMAT HARI RAYA

Tuesday, November 16, 2010

Folder Kelakar jugak

Gambar ni mcm tak ada kene mengena dengan raya.

Selamat Hari Raya Aidil Adha. Maaf ye ;)
Lama sangat aku tak update blog aku ni. Maaf la saya semakin busy sejak dicari oleh LindaKedah, Kadang2 LizaKampai. Aku rindu semua termasuk semua org yang ada dlm album kelakar aku.

p/s: Aku rasa nak upload je semua gambar dlm album kelakar aku. Nnti aku upload tiba2 gamba aku dengan burung unta jd mangsa. Ranking setakat ini Gambar budak busuk bersama Dato' Siti.

*Buat2 faham la entry ni ye.

Monday, November 8, 2010

Maaf


Dulu main YM. sekarang main SKYPE dah. x main la webcam pakai YM. hahha

*Sorry rara. Aku lg buruk. haha cantik selimut kau rara, shiema rozehan kait tu.