Friday, July 30, 2010

Dont ever let your mom know about Youtube

Nanti jadi macam ni sayang oi.



I found this video in Youtube. Funnay huh?
Tp cute jugak kan? ;) I love it. ;D

Thursday, July 29, 2010

Aku duduk Bayan Lepas Penang eh?



HAHA

Wednesday, July 28, 2010

Webcam Rumah Bukit



Malang

Dalam sebok sebok aku nak balik Shah Alam haritu, nak la aku bawak kereta kan? Tiba2. kau tgk la gambar...




Ignore je la muke mintak penumbuk ni. skip skip skip.

Waktu tu aku rasa macam pelacur sangat, ada 4 kereta berhenti bergilir gilir nak tolong aku. Sanggup diorang cross jalan tu. HAHA. Aku pinjam kredit diorang je call insurans. Terima Kasih la.

Monday, July 26, 2010

Baru


Saturday, July 24, 2010

Kenapa?

Kenapa tiap kali aku bukak blog orang dier cakap aku visitor dari Pulau Pinang? Aku tinggal kat Ipoh perak.

Fendy Lau =__="


Banyak benda kita kongsi sama sama. Banyak benda juga yang kita tempuh sama sama dulu, aku rasa macam ayat aku gay sangat. Apa apa pun Selamat Hari Jadi. Thumbs up sebab kau kawan aku yang baik. I mean terlalu baik. ;) IMY

Friday, July 23, 2010

Tudung vs Rambut

Kalau Emira si cantik cilik boleh post pasak tudung, mengapa aku x boleh post pasal Rambut aku dari sem ke sem walaupun aku hanya bertahan sampai awal sem 4 sahaja. Sadis betul hidup aku. Aku akui rambut aku x lawa, Kalau boleh aku nak pakai tudung nampak sweet sikit kan rara? ;)


Mari kita perhatikan gambar bersama rara di semester satu ini, Lurus bukan rambut hadapan? Kenapa belakang x lurus macam depan?
*rara tudung bawal.


Yang ini semester dua buat aku ketawa. Dya cakap macam Pian. Aku rasa macam nak botak ja waktu ni. Tp sabar je la.


Semester tiga konon rambut ala ala messy la konon kan?? HAHA


aku nampak besau pulak. Dan aku suka rambut aku sekarang tajaan Schwarzkopf. Terima Kasih.

Tapi kalau aku rambut kerinting macm mana. mau tgk? Ini.

Meletup bukan??

Idea dari http://jongjeng.blogspot.com/2010/07/hijab.html

Thursday, July 22, 2010

Annoy

Hello tak ada duit nak masuk club minum arak ke? Terasa? Pergi M

Wednesday, July 21, 2010

too busy

too cold

Sunday, July 18, 2010

new blogger




Imy ;)

Pitt last night in MAS


kNas and wafiey aziz

pitt with amir yamazato

Family gath

parent

my only little brother

two brothers

mmy with acu milah just arrived from Japan.

Thursday, July 15, 2010

Berfoya foya beberapa hari


Goodbye Ipoh untuk beberapa hari. Sekejap je ;D

Wednesday, July 14, 2010

3 Choices.

  1. Lim Kok Wing University
  2. Sunway College 
  3. UITM Sri Iskandar  
UITM oke kan?

Cousins


Bad Gaga

HELL

Funny



We do have so much fun togather. Thanx

Monday, July 12, 2010

Naked Webbie

Sunday, July 11, 2010

Netherlands vs Spain



Siapa Menang?

Thursday, July 8, 2010

;(


Kau buat aku nangis la Iejam Hosen. ;'(

:(

Wednesday, July 7, 2010

Budak kencing malam

Punye la aku bosan. Aku tgk kawan kawan aku dulu buat muke kawin2 dapat anak sekor mcm ni. Tp anak diorang x comel. Macam muke pembunuh katanya. Maksud aku Chucky dalam filem Child's Play. Seram bukan cerita tu walaupon patung kecil tetapi boleh membunuh dengan kejam. Baik berbalik kepada cerita, entry tu abaikan sebab budak ni pon x wujud dan aku x rasa dier kencing malam sebab aku x pernah kencing malam kononnya. Baik aku mengaku mase sekolah menengah aku kencing tilam. berat mau angkat jemur. Percaya? HA HA. korang boleh buat muka baby ni kat makemebabies. Kau amik muke balak kau then letak muke comel saranghae kau tu. Konfem anak kau macam anak korea. Korang x tertanya tanya anak siapa kat atas ni? mestilah anak aku. Comel bukan? haha. Gambar ni kombinasi aku da kawan aku, Mana boleh bagitahu nanti Melodi TV3 serang aku tanye bukan2. oh aku jawab 'no komen' je, ala ala ziana zain. 

Hint : aku buat gambar ni, gambar aku dan lelaki lain. haha jangan fikir aku songsang kerana aku x suke muahh! HAHAHA statement bunuh diri bak kata Bella Luna.

Hari

Semalam aku membuta sampai Maghrib. Harini aku bercadang untuk membuta sampai Isyak. Kau jangan melampau Wafiey. Tuhan marah. Oke aku akan cerita hal aku pasal kelmarin aku buat ape?


















x de ape aku buat. same macam hari hari lain. Membuta.















Aku nak tulis ape ni?



















oke cerita seram bole?













tanak la cerita cinta? wahhh!

















Bosan la. Cerita Budak2 hitam bole? Ishhh















Rasa kalau tidur best juga. bye . ;) HAHA joke.










Kau rasa akuComel tak? Comel kan kan kan kan kan kan kan kan kan. BAIKLAH KAU DAH FED UP DENGAN ENTRY INI. AKU LAGI FED UP!!











:( :( :( SEDIH

















Oke sudah! aku mengaku aku rindu kawan2 Unisel aku. Untuk pengetahuanm, aku sudah berhenti Unisel. Saya tukar course lain.Rahsia. nnti aku bgthu bila tiba masa'nyah'. OMG rindu nak mati kat kawan2 kelas aku semuanyalah! Yg bukan budak kelas aku aku rindu juga. :( can i go back there?. Takut lecturer marah sebab masuk kelas lewat. HA HA



Cuba cari aku. Sebenarnya aku bangga jd a part of you all semua. Wish me luck utk mase akan dtg. Koranglah media practitioner yang tersohor pada masa akan dtg. Aku boleh "bet" "bek" ape ape je . Oke I miss you guys.

pesanan penaja : nak je beli hadia bagi sorang2. tp x de duit. x pon korang je bg aku hadiah. Bapak x malu aku ni ;P oke x lupa budak rumah BUKIT ;) ALT crewz juga. Rindu nak makan Nasi Lemak Cinta Sayang.

Monday, July 5, 2010

Friends

I love them. And I will miss all of them

Saturday, July 3, 2010

Bad Hair of the World

Removed

Friday, July 2, 2010

cerita

                    Muke buruk mata tetap cantik, HAHA




Shah Alam dah memanggil manggil. Aku akan ridnu saat saat di tempat aku sendiri. Gelak ketawa semuanya aku akan rindu. Family yang pertama. Now aku akan mengharungi satu pementasan teater yang pelbagai watak antagonis dan aku akan bunuh mereka sebagai membuktikan yang aku adalah hero dalam pementasan itu walaupon aku tahu aku adalah hanya watak tambahan. =_="

Aku faham


Wafiey faham situasi "mekdi" haaha. Dan wfy rasa mekdi patot buat keputusan yg betul bagi betulkan segala masalah. Kawan kawan wfy banyak salah faham dengan wfy dan wfy take an easy to solve it. Terima Kasih. mekdi Faham kan?

Sangat peduli tepi kain

Kau x faham apa aku buat. Dan aku tahu kau x tahu apa aku buat di sini. Dan kau tahu berkata kata yang menyakitkan hati kawan kau sendiri.Apa salahnya bertanya. Hey apa kau buat ha kat sane? Kitorang kat sini da mula semuanya, nnti kau tertinggal susah pula. Aku thu rindu memang bukan persoalannya sebab banyak lagi kawan kawan kau yg boleh 'mendorong' kau kat sana. Aku tak akan jawab soalan itu mengapa sampai sekarang kenapa aku berada di sini. Tolong lah jangan nak pertikaikan hal hal aku. Aku dah fed up dengan perangai A B C D E F G dan sesiapa sahajalah yang bercakap tentang aku. Dan aku tahu beberapa org sahaja memahami aku dan itulah saya panggil KAWAN. Terima kasih saya ucapkan kepada anda anda dan anda yg sangat memahami. Aku x salahkan kau sebab kau bodoh x nak tanya!

Aku akan ikut haluan aku. =_="