Monday, May 24, 2010

Next Cuti Dua


mery

syida bella and me

faisal and amey


Memang mati lah kan kalau hari hari keluar, aku dengar esok korang nak bg hadiah kat aku! wush x sabo aku! HAHA, *padahal aku da thu aku nak apa. haha. Benda ni lah kitorang buat almost hari, makan makan makan and makan sampai berat badan aku da naik dah weh. Mcm mana la tak naik.. hadoii. Tp aku happy sangat aku still ada kawan kt tempat aku sendiri.
thanx guys sekali lagi. esok aku post lg. HAHA

No comments:

Post a Comment