Tuesday, May 25, 2010

My Destiny

Memang, aku nampak happy, aku nampak sihat, aku nampak baik, aku nampak normal, sebenarnya aku derita sangat dari banyak aspek. Aku dah tak tahu nak cakap apa sampai kawan kawan aku sendiri aku marah sebab masalah aku. Aku rasa serba salah sangat, one more thing aku tak berani nak tegur korang sebab aku tahu korang dah benci kat aku. Aku bukan mintak simpati, tapi kenyataan yang mungkin akan mengubah hidup aku. TERIMA KASIH korang sebab jadi kawan aku.

*i hope my thigh will fine. ergh.

No comments:

Post a Comment