Wednesday, May 26, 2010

Again

Nikon user.

Budak budak ni hari hari aku jumpa.

Dalam aku tempang tempang, aku tetap nak jumpa korang. Almost 4 tahun aku tak jumpa kau raihana! Rindu juga. Thanx sebab jumpa aku walaupun sekejap je kan tadi? heeee. apa apapon aku ade misi esok, Cuti aku minggu ni dipenuhi dengan keseronokan. Dan aku rasa minggu depan aku nak duduk rumah je and tolong family aku kemas kemas rumah! Aku sayang korang.

*diam diam berisi. Aku wafiey.

No comments:

Post a Comment