Sunday, May 30, 2010

All About Bella Luna

make up by Cek M's

selipar for anip selipar. HAHA

Lucky I met Zara Nor, mampu?

Classmate!

Khemah meletop.


Semua Happy. Aku suka


Sudah banyak cabaran yang kita lalui sama sama. Now Kak Long sudah menjadi bini orang. Aku tumpang gembira. Bella kau buat aku rasa tua sebab aku tak kawin kawin. HAHA. Aku harap kau gembira dan tunaikan tanggungjawab kau sebagai isteri, aku tahu kau mampu dan bersedia dari segi mental dan fizikal. Majlis kau amatlah meletup dan menggamatkan suasana. Bak kata kau sendiri "wafiey, macam artis nikah kan?" Memang la!!! Happening gila kot. Tak rugi aku datang jauh jauh nak pergi kawin kau oke. Apa apa pon, kitorang semua support kau, no matter what happen. Thanx!

pesanan : Family Planning Bella!! AHAHHA

Aku, Bell, Emma, Eriey, Fieq, Afif, Efiey, Zara Nor, Ieka Azan, Fana, Nanad, Farah Shazana, Amira Nabila, Ain, ade lg ke? haha megucapkan Selamat Pengantin Baru. Sebanarnya aku sorang je yang ucap. HAHA

Wednesday, May 26, 2010

edit


i do love eat. thanx Fendi :)

Pain

Tiap tiap malam sebelum tidur mesti rasa sakit kat kaki aku datang. Luka mcm dah parah. Semua cakap, x de ape tuu... luka kecik je.. Aku yang menanggung kesakitan yang teramat sangat. Dah mcm mcm aku buat tiap2 malam, sapu semua, keluarkan bendalir bodoh tu pedih! Dan aku tterima hakikat yang aku kene jugak tahan benda ni. erghh.

*mak, wfy sakit sangat. :(

to Abang Pitt



Inilah rumah kita abg pitt. now dalam proses lagi. rasa mahu sebulan kot lagi siap renovation ni. nanti abg pitt balik konfem da siap rumah. rindu giler. ini baru depan. belum blakang.

Again

Nikon user.

Budak budak ni hari hari aku jumpa.

Dalam aku tempang tempang, aku tetap nak jumpa korang. Almost 4 tahun aku tak jumpa kau raihana! Rindu juga. Thanx sebab jumpa aku walaupun sekejap je kan tadi? heeee. apa apapon aku ade misi esok, Cuti aku minggu ni dipenuhi dengan keseronokan. Dan aku rasa minggu depan aku nak duduk rumah je and tolong family aku kemas kemas rumah! Aku sayang korang.

*diam diam berisi. Aku wafiey.

Tuesday, May 25, 2010

legs..

The opreation is done. :\

*from : bidan kampung

Sugar



Mungkin payah kita nak jumpa lagi. Tak sebulan sekali, maybe setahun sekali. Aku rindu mcm dulu. Semua keluar sama sama, gelak sama sama, aku nangis kat kamu sebab rindu family aku. Macam macam benda kita dah harungi sama sama, walaupon baru kenal semester in, aku rasa rapat sangat dgn dier. Kau kakak aku juga. Sayang bha aku kat kau ni. haha. Semester 3 membawa seribu satu makna atau erti yang susah aku ungkapkan. Cabaran, halangan, rintangan, dugaan dan macam macam lagi terjadi. Tapi semua mudah diatasi dan aku rasa aku Happy.

Faezah Saddi & Byka Justin Bieber, haha. Jaga diri baik baik kat Sabah sana. :) I miss you all!

My Destiny

Memang, aku nampak happy, aku nampak sihat, aku nampak baik, aku nampak normal, sebenarnya aku derita sangat dari banyak aspek. Aku dah tak tahu nak cakap apa sampai kawan kawan aku sendiri aku marah sebab masalah aku. Aku rasa serba salah sangat, one more thing aku tak berani nak tegur korang sebab aku tahu korang dah benci kat aku. Aku bukan mintak simpati, tapi kenyataan yang mungkin akan mengubah hidup aku. TERIMA KASIH korang sebab jadi kawan aku.

*i hope my thigh will fine. ergh.

ish!

Oke pukul 1030 pagi da berangkat pergi salun, bwk si syida ni ha. Ya Allah lame giler lah! sampai 4 jam, aku x tahan lapar giler. Amer belanja makan Burger King. haha. tghari tu jugak aku balik amik adik aku sekolah! then dtg balik. tuka baju bagai, aku rasa aku lupa pakai deodorant masa pagi tu. tu aku balik tukau baju.


*terima kasih sekali lagi. aku rasa post aku hari hari pasal makan. HAHA

Monday, May 24, 2010

Next Cuti Dua


mery

syida bella and me

faisal and amey


Memang mati lah kan kalau hari hari keluar, aku dengar esok korang nak bg hadiah kat aku! wush x sabo aku! HAHA, *padahal aku da thu aku nak apa. haha. Benda ni lah kitorang buat almost hari, makan makan makan and makan sampai berat badan aku da naik dah weh. Mcm mana la tak naik.. hadoii. Tp aku happy sangat aku still ada kawan kt tempat aku sendiri.
thanx guys sekali lagi. esok aku post lg. HAHA

Cuti Satu


Aku rasa aku dah jatuh cinta ngan frutti tutti, x thu kenapa.
click facebook frutti tutti malaysia ni.
tutti frutti



Thanx guys sebab isi masa lapang aku, almos hari hari aku jumpa korang, bukan almost, memang hari hari aku jumpa korang and aku appreciate sangat. Thanx.

Saturday, May 22, 2010

ini gila


Aku keluar dgn ellina ngan syahida semata mata nak makan laksa,kepok leko ngan rangka ayam kt Taman Polo, Ipoh. best juga.
singgah la rumah aku konon nak fotoshoot. erk

oke aku hantar korang balik. HAHA

*bosan tak cerita aku?

Thursday, May 20, 2010

Sekolah Seni

picture removed!

Sebenarnya aku masih rindukan masa dulu aku menari ngan korang kemua waktu sekolah, pahit manis semua kita rai sama sama. Selalu menang kalau lawan tarian, tapi bila nak sampai ke puncak semuanya jatuh. Tp semua tu dah jadi lumrah, kita ambil sebagai pengalaman dan keseronokan dalam hidup kta. Sekarang wafiey da masok universiti, so group tarian dah lain. HAHA jumpa lagi ye korang, nnti nari sama sama lg.

Wednesday, May 19, 2010

end of semester tiga






oke thanx guys you guys make my life become more cheerful. sumpah aku rindu dah korang semua, rumah bukit, semua rumah la semua org!

Tuesday, May 18, 2010

Jarak

Mungkin aku belum sedar lagi siapa diri aku. Aku rasa semua pandang aku macam seorang yang kekurangan dari semua aspek. Aku dah tak tahan hidup macam ni, aku nak buat something ade je benda yang tak kena, x lengkap hidup aku ni kalau ada je bende yang tak kena. Aku mengaku aku sayang semua, tapi aku tak tahu sama ada dorang sayang aku ke tidak. Semester baru mungkin aku akan buka cerita baru, mungkin jauh tersimpang dari cerita semester ini. Aku rasa aku berada di zon selesa sekarang walaupon banyak sangat dugaan yang terjadi pada aku dan aku rasa aku boleh lagi tahan dan mungkin jaga aku tak tahan dgn situasi kelak.

Bila aku duduk sorang-sorang, kadang aku menangis juga fikir tentang hidup aku, maksud aku bukan hidup aku di tempat tinggal aku ipoh, aku lebih selesa di sana. Sama juga seperti mereka, aku faham. Rumah sendiri lebih selesa daripada rumah di sini. Terima kasih semua, aku rasa semester ini sangat seronok aku bersama semua. Lebih banyak pengalaman yang aku timba. Dan pelbagai kawan yang aku jumpa, dari A sampai lah ke Z. Ucapan terima kasih sekali lagi. Aku sangat menghargai semua yang berlaku terhadap hidup aku.


*Sayang Bukan Boleh di Nilai dari Cara Seseorang tetapi dari Keikhlasaan Seseorang

Monday, May 17, 2010

about me

Memang kita dikurniakan akal untuk berfikir, aku rasa caption aku ni tiada kene mengena dengan gambar rajah di atas. Sudah berbelas tahun aku hidup, dan tahun hadapan umur aku meningkat kepada dua puluh tahun. Aku tak rase sikit pon aku sudah tua. Bagi aku istilah tua itu tiada dan aku rasa nenek aku pon masih muda lagi. Bercerita tentang diri saya sendiri, dah banyak dugaan yang saya lalui, kehilangan seseorang yang saya sayang, bila ingat semula kenangan-kenangan yang memang aku tidak boleh lupa memang memeritkan sedikit, maaf bukan sedikit tetapi sangat banyak. Kalau dulu kita boleh lagi gurau-gurau, tapi sekarang aku rasa lain sangat. Dunia kian berubah, World kan? *Boleh jangan ingat mawi tak?*. Semester tiga kian berakhir, tinggal lagi satu paper sahaja dan malam tu jugak aku akan balik ipoh, oke aku balik petang. Aku rindu nak gurau sama sama dengan semua orang yang aku sayang.

*Berubahlah.

Saturday, May 15, 2010

PTS.UPSR.PMR.SPM



PENGAJIAN ISLAM

INTRODUCTION TO PSYCHOLOGY

HUMAN COMMUNICATION

VISUAL COMMUNICATION


READING,THINKING & WRITING

DIGITAL PHOTO COMMUNICATION

NOW AKU KENE FOKUS KT SUBJEK TENGAH NIE :)

Wednesday, May 12, 2010

mukmin

emma comel.

dua tiga empat

*cuba cari aku, buruk semacam
dah banyak benda aku belajar sebelum orientasi lagi. mak aku da pesan jaga diri, jimat semua.
aku rasa aku konfiden dgn exam aku, tp carry mark mcm haktuihhh, dalam mase seminggu saje lg aku dah mula cuti. almost 2 bulan kot, bella nak nikah, x sabar aku nk tgk muka dier jadi bini org,

*kau bella da kawin muka elok2 skit. ahhaa

Sunday, May 2, 2010

some shit never end

semua salah aku.

Saturday, May 1, 2010

websexCAM



oke exam da dekat tp aku still mcm nie.