Thursday, April 8, 2010

cerita sem ke sem.

oke ni masok dua cerita kau dalam blog aku.
*sori aku x reply mesej kau.

aku dtg unisel rara bgthu aku kau dtg jumaat ni and nak jumpa kt pakli or mcd maybe. then aku balik rumah fendi cakap kau nak dtg sabtu pulak sebab jumaat kau kene pg terengganu,

aku x thu la nak pecaye ke tak cerita kau. kalau ada rezeki kau jumpa lah aku. rindu memang rindu, masa x banyak. kalau sempat aku jumpa.

*da banyak kali kau tipu kitorang, and benda tu buat aku x yakin dgn kau.

No comments:

Post a Comment