Sunday, April 18, 2010

bullshit

walaupon tajuk post tade kene mengena dgn cerita aku nak post ni, aku tetap tulis tajuk *mende aku tulis ni?, baiklah, sekarang da nak masuk minggu terakhir "persekolahan" aku and aku rase happy sebab semester ni nak habis tapi aku x rase happy sebab nak dekat final exam, kene struggle lah, mende lah, omgee banyak giler kene kaver, notes lah, exercise semua kene recover balik. mungkin dalam mase terdekat ni mood aku lain, *aku tipu kau.

cerita pasal kawan baik, oh oh oh maksud saya yg dahulunya baik walaupon aku thu blakang aku dier lain, dah banyak cerita aku dnga pasal kau, satu je aku nk bgthu aku geli tgk kawan kau, AHAHHAAHA,

situasi satu : saya sign in as invisible yahoo messanger yang org bg shortform YM YM tu, then aku nampak kau on9, aku tegurlah, dah nama kawan kan, x kan x tegur kot. cukup baik tak aku tegur kau? oke!

wafieyaziz : ****
tiba2


**** ***** has signed out. (4/**/2010 *:** PM)

oke aku sabar, aku x kisah pon, nak kawan ngan aku kawan je lah, tak nak sudah. sebab aku x kisah mcm someone ckp membazir je layan.

p/s : bpe ramai da kau buat mcm ni?

No comments:

Post a Comment