Thursday, April 29, 2010

speechlesshuman

I think its a right decision for me to extend my passion about certain phenomenon. Have you ever think about someone else feeling.oke back to the "zaman batu", we been along together, hangout together, now you are far away from us, oke, i mean from all of my friend. Oh i know im not too perfect, im also do the same thing as you do, now i realize they are very important for me. Sorry guys for my mistakes, me in dance club make me far from you all. Now I will devide my time perfectly and equally to each other. Im sorry for make you and you crying, I didnt meant to.

p/s : im going back to ipoh tomorrow morning. goodbye sunshine. goodluck for our final exam.

Sunday, April 25, 2010

mengintai

aku tak boleh nak ubah sikap main main aku. haihh haihh haihh

Saturday, April 24, 2010

SEKOLAH

*macam setan muka aku wehhhhhhhhhhhhhhh

boleh tak dilit semua gamba2 lama aku? hahahhaa

Dari blog Wondrous

nama
Abdul Wafiy Bin Abdul Aziz
umur
19 tahun
tempat tinggal
ipoh, perak
tarikh lahir
08 ogos 1991
hobi
mandi (aku tak tahu apa problem aku suka mandi manda)
cita cita

mase tulis dalam kad warna merah no satu saintist, 2 bomba, dan 3 jadi cikgu
makanan kegemaran

nasi gorang kunyit (aku rase aku lg bodo)
minuman kegemaran
limau ais
kawan baik
fendi, rara, bell, dya, budak tarian, budak runmah aku, budak ipoh, budak kelas
musuh

bagi aku kalau ade buat taik kat aku, mmng musuh lah kau
teman lelaki
ayyo?????


ucapan :
aku nak minta maaf kat kau rara sebab aku ami dr blog kau. hahahhahaha bytheway aku sayang semua.

bulan


now baru aku sedar betapa susahnya hidup berdikari jauh dari keluarga, aku rindu keluarga aku, kawan kawan aku, kawan kawan aku dahulu, banyak ceritera yang berlaku boleh dikatakan konflik, tapi aku tak boleh terima perkataan "ketidakpersefahaman" yang keluar daripada mulut yang aku anggap sangat boleh dipercayai, tiba tiba aku jadi berpina pina, kepala aku pening dang tak lagi ceria macam dahulu. bila aku fikir semula perkara yang keluar dari mulut seseorang yang aku sayang, bukan aku tak sayang yang lain, aku sayang semua sama rata, tiada lebih tiada kurang kecuali family aku aku sayang lebih. bila aku duduk sorang sorang aku akan fikir kenapa aku duduk sorang sorang kat shah alam and belajar sedangkan kehidupan aku di ipoh jaoh lebih baik. and now aku realize aku belajar kt sini utk aku berdikari, walaupun aku berdikari tetap aku gunakan wang daripada ibu bapa aku sendiri. aku minta maaf, banyak salah yang aku buat terhadap keluiarga aku, kawan kawan, aku ikhlas minta maaf bukan sebab aku nak exam baru tehegeh hegeh nak minta maaf.

FROM- the one who loves you WAFIEY AZIZ.

Sunday, April 18, 2010

tali kecapi?

*gelak tgk muka rara dulu.

harini aku otw balik shah alam, x mcm student lain balik shah alam hari ahad, tapi aku lain, hari isnin baru terhegeh2 ngangkut beg nak balik. rindu jgk kt shah alam, tp nanti aku balik shah alam aku rindu pulak kt ipoh, apa aktiviti aku kt shah alam nnti yep?

anita rum rum jungle

Anita said:
''Wafiey sweetie, there is money to be made if you take an unusual approach to investing. You will come into a little extra cash. Plan your resolutions for the new year.''

bullshit

walaupon tajuk post tade kene mengena dgn cerita aku nak post ni, aku tetap tulis tajuk *mende aku tulis ni?, baiklah, sekarang da nak masuk minggu terakhir "persekolahan" aku and aku rase happy sebab semester ni nak habis tapi aku x rase happy sebab nak dekat final exam, kene struggle lah, mende lah, omgee banyak giler kene kaver, notes lah, exercise semua kene recover balik. mungkin dalam mase terdekat ni mood aku lain, *aku tipu kau.

cerita pasal kawan baik, oh oh oh maksud saya yg dahulunya baik walaupon aku thu blakang aku dier lain, dah banyak cerita aku dnga pasal kau, satu je aku nk bgthu aku geli tgk kawan kau, AHAHHAAHA,

situasi satu : saya sign in as invisible yahoo messanger yang org bg shortform YM YM tu, then aku nampak kau on9, aku tegurlah, dah nama kawan kan, x kan x tegur kot. cukup baik tak aku tegur kau? oke!

wafieyaziz : ****
tiba2


**** ***** has signed out. (4/**/2010 *:** PM)

oke aku sabar, aku x kisah pon, nak kawan ngan aku kawan je lah, tak nak sudah. sebab aku x kisah mcm someone ckp membazir je layan.

p/s : bpe ramai da kau buat mcm ni?

Saturday, April 17, 2010

semester

kui kui kui

Sunday, April 11, 2010

budak kecil sudah membesar

happy birthday emira saizali.
ily :*

Friday, April 9, 2010

a day they ran away

harini peristiwa terlalu hitam berlaku. aku tak thu nak cerita mcm mana, terlalu privacy katanyaa. aku kecewa dgn hari ini yg sepatot nya menjadi hari indah. satu demi satu masalah yang timbul dan aku doa sangat2 masalah ni tenggelam..

the longer i live, the more i realize the impact of attitude on life. attitude, to me, is more important than facts. It is more important than the past, the education, the money, than circumstances, than failure, than successes, than what other people think or say or do. It is more important than appearance, giftedness or skill. it will make or break a company... a mosque... a home. the remarkable thing is we have a choice everyday regarding the attitude we will embrace for that day. we cannot change our past... we cannot change the fact that people will act in a certain way. we cannot change the inevitable. the only thing we can do is play on the one string we have, and that is our attitude. i am convinced that life is 10% what happens to me and 90% of how I react to it. And so it is with you... we are in charge of our attitudes.


*dont make this happen again, im begging you

Thursday, April 8, 2010

cerita sem ke sem.

oke ni masok dua cerita kau dalam blog aku.
*sori aku x reply mesej kau.

aku dtg unisel rara bgthu aku kau dtg jumaat ni and nak jumpa kt pakli or mcd maybe. then aku balik rumah fendi cakap kau nak dtg sabtu pulak sebab jumaat kau kene pg terengganu,

aku x thu la nak pecaye ke tak cerita kau. kalau ada rezeki kau jumpa lah aku. rindu memang rindu, masa x banyak. kalau sempat aku jumpa.

*da banyak kali kau tipu kitorang, and benda tu buat aku x yakin dgn kau.

M.A.S.A.

saya utamakan keluarga saya dahulu, saya sayang FAMILY saya, wafiey nak balik );
*aku rindu nak makan kt kedai semak, hujan, name kedai tu dorang yang kasi, walaupon kedai hujan tu aku dah banned sebab hantar lambat nak mati, aku tetap rindu, bukan kedai makan tu aku rindu, tapi kawan-kawan aku makan malam, now aku makan malam dgn budak tarian lepas kelas, balik tarian pon jaoh malam, kadang2 kwn text yg dorang x makan lg, aku nak pg tapi aku penat sangat, aku rindu korang.
pernah terdetik dalam fikiran aku untuk keluar dr rumah ini, tapi aku syang semua budak rumah aku. kalau nak pindah pon aku nak bawak semua (tu pon kalau dorang nak aku duduk ngan dorang) dah x banyak masa aku luangkan sama2 dgn dorang, aku rindu, aku rasa aku nak rehat dlm bidang tarian ni, tapi masalah banyak, assignment lg. tanggung jawab berat sekalai sebagai pelajar.
bila aku masok kumpulan Astana Lantera Tari, baru aku rasa betapa sibuknya sebagai mahasiswa. kehulu, kehilir, masa bergerak terlalu pantas and tiada sedikit ruang untuk aku berehat. bandar ipoh dah lama saya x kunjung.
walau apa pon terjadi aku akan teruskan tanggung jawab saya sebagai mahasiswa dan saya akan berusaha membahagikan masa dgn betul.


*letih :(