Sunday, March 28, 2010

perlu ke?

aku sikit pon tak kacau kau, kau nak kacau hidup aku, mungkin aku cuma perasan je, tp aku lebih tahu dr kau sendiri, aku sikit pon tak benci kau, tp kau buat aku rase annoy dgn perangai burit kau tu and aku tak tahan, aku tahu salah kalau nk cakap2 buruk pasal org dalam blog, tp please la kau buat aku buat benda alah ni. aku sikit pon rasa cemburu dgn kau sebab aku thu aku siapa dan kau tak kenal aku siapa. mungkin kau kate aku ni kadang2 baik, kadang2 jahat, hodoh, dan sebagainya... aku pandai jaga diri dan aku tak perlukan sesiapa nak pimpin aku, nak cakap aku bebas tak la bebas mane, hey kau mak aku ke nak nasihat nasihat aku?

*oke aku fed up dgn situasi sekarang, sebab satu je aku buat benda ni - SEBAB KAU MULAKAN DULU.

#clear? aku sayang korang. tu je. and please jgn musnahkan nya dgn drama kau tu. terima kasih.

No comments:

Post a Comment