Saturday, March 27, 2010

aku memang tak suka kalau

1) org approach cakap benda yang sama kat aku,

contoh :

si penanya : weh kau baik tak ni? sihat tak? ubat da makan ke?
si penanya 2: weh da makan ke? x lapar ke? nak makan apa jap lagi?
si penanya 3: weh kau oke tak ngan aku ni? senyum la sikit, kalau kau tak senyum aku tak nak blah.

p/s:memang aku tujukan benda ni kat kau pon, housemate aku tahu siapa


2)tunggu bas

contoh:

cuba kalau kau lagi beberapa meter sahaja nak dekat sampai ke destinasi iaitu bus stop, tiba2 bas baru sampai dan kau tak sempat nak kejar bas tu. sakit hati bukan?


3)orang kentut dekat dengan aku.

contoh:

aku malas nak kutuk kadang kadang pon aku buat.

:)


* to my housemate: korang perasan tak muke dier ni mcm uncle boboy guard taman kristal kita ni?

No comments:

Post a Comment