Tuesday, March 30, 2010

muke comel pernah aku tgk

mesti korang rasa bangga bile tgk ic lame korang. ade juga yang rase malu, tp bagi emira dan bella, rasa bangga sekali dengan megahnya mengeluarkan ic mereka "inilah ic saya."
anda boleh fikir apa reaksi kami.?
*tak rase mcm nak cubit ke pipi dorang nie?

*nak curi ic fiq, masuk blog lg best gambanyeeeee

Sunday, March 28, 2010

happy

kalau?

kelememe.

boleh tak kalau tak payah mengadu sikit pon kt dier pasal benda kecik? aku BENCI.

perlu ke?

aku sikit pon tak kacau kau, kau nak kacau hidup aku, mungkin aku cuma perasan je, tp aku lebih tahu dr kau sendiri, aku sikit pon tak benci kau, tp kau buat aku rase annoy dgn perangai burit kau tu and aku tak tahan, aku tahu salah kalau nk cakap2 buruk pasal org dalam blog, tp please la kau buat aku buat benda alah ni. aku sikit pon rasa cemburu dgn kau sebab aku thu aku siapa dan kau tak kenal aku siapa. mungkin kau kate aku ni kadang2 baik, kadang2 jahat, hodoh, dan sebagainya... aku pandai jaga diri dan aku tak perlukan sesiapa nak pimpin aku, nak cakap aku bebas tak la bebas mane, hey kau mak aku ke nak nasihat nasihat aku?

*oke aku fed up dgn situasi sekarang, sebab satu je aku buat benda ni - SEBAB KAU MULAKAN DULU.

#clear? aku sayang korang. tu je. and please jgn musnahkan nya dgn drama kau tu. terima kasih.

Saturday, March 27, 2010

IPOH

*beg penting

bila la aku nak keluar dgn korang lagi ye. rindu ya amat. haha jumaat minggu depan depan hari besar syamil, shhh rahsia dier x kasi bgthu sape sape la,

sengau

suke je aku tgk gambar ni, rara post aku pon post jugak gamba ni, peduli?


yang ni no komen.


*boleh tak kalau nk edit balik gamba ni jadi kaler tp waktu snap pakai monochrome?

aku memang tak suka kalau

1) org approach cakap benda yang sama kat aku,

contoh :

si penanya : weh kau baik tak ni? sihat tak? ubat da makan ke?
si penanya 2: weh da makan ke? x lapar ke? nak makan apa jap lagi?
si penanya 3: weh kau oke tak ngan aku ni? senyum la sikit, kalau kau tak senyum aku tak nak blah.

p/s:memang aku tujukan benda ni kat kau pon, housemate aku tahu siapa


2)tunggu bas

contoh:

cuba kalau kau lagi beberapa meter sahaja nak dekat sampai ke destinasi iaitu bus stop, tiba2 bas baru sampai dan kau tak sempat nak kejar bas tu. sakit hati bukan?


3)orang kentut dekat dengan aku.

contoh:

aku malas nak kutuk kadang kadang pon aku buat.

:)


* to my housemate: korang perasan tak muke dier ni mcm uncle boboy guard taman kristal kita ni?

Wishlist


aku nak satu benda alah ni.

*fendi dah beli, nnti boleh pinjam :p

senyum x)

*gambar ni aku edit kalau nk thu, sebenarnya kakak aku yg drive, aku flip kn gamba. pdn muke kau kene tipu.


oih, rindu ipoh la, minggu ni tak "pulak" aku balik,(ayat budak KL kate fendi) next week lagi la aku tak balik, ade show la, menari nari tu ikut unisel.

*sorilah kalau orang ipoh rindu saya. saya pon rindu kamu.

Wake Up


Final exam sudah dekat ni, assignment menimbun, tension la juga, tp teruskan saja lah, nama pun belajar kan? hari jumaat ni for sure ade test, ingat hari isnin, nasib baik lah, ade mase sikit nak cover SEMBILAN topic, ade ke? oke aku bagi tahu subjek apa. Pengajian Islam.

*sejuk rasanya.

GET STARTED


oke mula.