Tuesday, December 21, 2010

Envy






Oke jealous Fullstop.

Btw layan video wonder women terjun kat sini.





Taupo Bungy Website

p/s: Gambar tu abang saya.

Monday, December 20, 2010

Newie.

Blacberry Storm 
hi cut. :)

I don't have any idea. =,= haha

Saturday, December 11, 2010

Restoren Paradise Kajang


Crispy Lemon Chicken

Chicken chop serve with mash potatoe bread, coleslaw and fries. 

Kerapu masak Thai


Sorry pakai camera blackberry je.
Guys dtg oke restoren ni.
Abg ipar i buka dgn kakak i. So semua jom ramai2 come2 kat restoren ni dekat dgn giant kajang.

Semua sedap oke ;)

Sunday, November 28, 2010

Post Mengundang

Masuk surat kabar oke? Cari aku.

Thursday, November 25, 2010

Pangkor Laut

Arrived

Jeti i guess.


Bak datang mula2 datang putih melepak. *muka korang kabur sbb x lawa. haha
New friends ;)

Poyo nyaa
I love her.

:)

oH EMM GEE
Bagi aku terangkan gambar ni. Ini kaki Nana Nojie kene bisa dengan sea rambutan? Atau landak laut. Sakit oke. 6 sengatan! ouch


Muka sakai hitam lepas mandi. Kakak tetap maintain

Perjanjian Pangkor. Dah lupa.

Nasi Ayam BESAR. tujuh ringgit haha
Bye nak balik.
p/s : Thanx guys. Especially My sister Lyana Aziz. Thanx for everything. I love you.

Tuesday, November 23, 2010

Mati Hidup Balik



Aku pun rasa takut juga, Kalau jalan di Danga Bay mesti aku pakai topeng, rasanya emma nuna dah pakai purdah. Aku pun nak lupakan semuanya, rasa nak balik semua seperti biasa. Gambar burung unta mmng aku ingat sampai bila bila apatah lagi gambar budak busuk dgn Dato' Siti. Aku pon nak bagi amaran mcm emma nuna, pegi jb hati hati dijalan raya kalau jumpa alien dari planet 90's kau lari jangan pandang belakang.

*Aku paling takut mamalia berdarah panas, Aku takut tgk horoscope, tp aku suka Anita dengan Amora.

Thursday, November 18, 2010

Wishlist





p/s: Cepat lah post sampai Malaysia!!!

Wednesday, November 17, 2010

RAYA

meriah x ingat

rahimah telo

SELAMAT HARI RAYA

Tuesday, November 16, 2010

Folder Kelakar jugak

Gambar ni mcm tak ada kene mengena dengan raya.

Selamat Hari Raya Aidil Adha. Maaf ye ;)
Lama sangat aku tak update blog aku ni. Maaf la saya semakin busy sejak dicari oleh LindaKedah, Kadang2 LizaKampai. Aku rindu semua termasuk semua org yang ada dlm album kelakar aku.

p/s: Aku rasa nak upload je semua gambar dlm album kelakar aku. Nnti aku upload tiba2 gamba aku dengan burung unta jd mangsa. Ranking setakat ini Gambar budak busuk bersama Dato' Siti.

*Buat2 faham la entry ni ye.

Monday, November 8, 2010

Maaf


Dulu main YM. sekarang main SKYPE dah. x main la webcam pakai YM. hahha

*Sorry rara. Aku lg buruk. haha cantik selimut kau rara, shiema rozehan kait tu.

Sunday, October 31, 2010

Pon Pon


ni pondan nama dia lisa suriani.
kantoi disitu ye adik aku interfrem tolong amik gambar. haha
Suka tak? Suka kan??????? :D

Seafood By Shah Kiryu


Muka Bell dgn Kina sama

Macam macam ada


SEKIAN. :) jangan jeles Emma Nuna.

Wednesday, October 27, 2010

Gemuk Sihat

tough tangan aku. haha
Squash is rated as healthiest sport in a survey conducted by the widely respected and influential US business magazine Forbes.
While accepting that Health and Fitness are different things the magazine has compiled a list of the 10 healthiest sports. Rating for the different sports are based on consultations with fitness experts - coaches, personal trainers, competitor and exercise physiologists - as well as a dash of personal experience. The four basic physiological components or fitness are rated on a scale of 1 to 5. Injured risk is also considered.
Squash came out top of the 10 sports highlighted in  the survey.
1.         Squash
2.         Rowing
3.         Rock Climbing
4.         Swimming
5.         Cross-country Skiing
6.         Basketball
7.         Cycling
8.         Running
9.         Modern Pentathlon
10.       Boxing  


OKE BYE SEKIAN.

Monday, October 18, 2010

Shah Alam

18/10/10- Currently in Shah Alam, Oh my! I miss them all!!

ABC SPECIAL MEDAN

Amboi Dya

Emma: Apa ni Wafiey?
Wafiey: owh yg ni kacang.....

Rara

Amboi Petang..

Keluarga Pak li

*Gambar budak rumah x de! :(

Tuesday, October 5, 2010

Mesti



Wednesday, September 29, 2010

Mee Hailam Cina Sedap

*anak epoi penyebok dunia! haha

Hye guys, lama tak jumpa kan? Mesti anda rindu nak baca blog saya (gaya macam blog terkenal seluruh dunia). Hari ini saya akan memulakan operasi mengupdate blog, Dulu statement post saya macam nak bunuh diri kan? Tiada apa sebenarnya. Sebab saya malas nak update. So see you on the next post. IMYGUYS.

Sunday, September 12, 2010

away

I'm not friends with someone who hypocrite, stupid, poor, despised, especially apostates. Believe me, you'd be glad if you stay away from these people. I love all my friends. I will be gone within two or three months.  I know that will make you happy.


Deactivate Facebook account and all account i guess. Thanx guys. 

Thursday, September 9, 2010

Raya


Dikesempatan ini, saya ingin mengucapkan Selamat Menyambut Hari Lebaran. Maaf Zahir & Batin, 

ni loghat loghat negeri di negara kita.

Kelantan...
Make ikke cicoh budu
Jange lupo tamboh satar
Kelik rayo taksir laju
Nanti rayo dale sepita

Terengganu...
Makang ubi jamang jepong
Makang kepok cicah cuke
Bulang pose mung bengong
Bulang raye mung gile

Pahang...
Sepadan Pahang ada kasino
Nasi dagang ikan patin
Jange mu masam muko
Raya makan rendang sadin

Johor...
Cegitu cegini awak suke
Awak suke kite tak suke
Esok luse hari raye
Sama-sama bersuke rie

Melaka...
Hawau kau berak merate
Kaki bengkak ulau patok
Kalu balik naik kerete
Jangan pandu kalau ngantok

N. Sembilan...
Masak lomak cili api
Campo dongan daun turi
Hari rayo kolumpo sopi
Tinggal penyamun dongan pencuri
(org kolumpo jgn kocik ati!!)

Selangor/K.Lumpur...
Wa cakap lu wa tak tau
Tapi wa tipu sama lu
Raya jangan buat tak tau
Angpau ada bagi gua dulu

Perak...
Gulei tempoyak ikan mayong
Deroyan busok tebok tupei
Pandu hemat ingat kampong
Ase(Asal) teman selamat sampei

Kedah...
Aloq Staq terketaq-ketaq
Lapaq perut makan pau
Macam mana tak ketaq
Kena paksa bagi angpau

Penang...
Nasi kandaq kedai mamak
Anak mami juai pesemboq
Lepaih raya jgn dok triak
Kalu ceti mai kot dapoq

Perlis...
Padang besaq kecik aja
Tempat siam lalu lalang
Hari raya kita berbelanja
Jangan sampai menambah utang 

Jom dengar lagu raya.



Saturday, September 4, 2010

생일 축하


생일 축하, 난 당신을 너무 사랑 해요! 당신이 내 가장 친한 친구 들이야. 즐거운 생일!

Wednesday, September 1, 2010

Entry Berlagak.


Sila PM inbox saya di Facebook. Jom shopping raya! HA HA HA