Sunday, March 20, 2011

Saranghae




Rindu. ;')

Supermoon

Hello guys, i'm so so sorry lama gila tak update blog even tak ada siapa buka pon blog ni kan tapi aku tahu ada yang buka harap adalah post baru khannn? Saya busy gila sekarang, busy serabut, busy macam org nak kawin kalah mak janda. Btw baru baru ni ada cerita pasal supermoon kan? Rasanya kat sini tak besar mana pon bulan macam negara lain.

Gambar ini di ambil di St. Michael's Tower on Glastonbury Tor hill di England, Photo credit: Ben Birchall/PA/AP Photo.

Kalau di sini tak besar macam ni pun, kecil je weh...

Aku tangkap weh gamba ni! haha
Cantik jugak even kecik. Kan kan? ;)

Thursday, February 17, 2011

GENUAK


Banyak kerja aku kene buat, aku banyak habiskan masa dengan dunia aku. Aku rasa dah bosan sangat, bosan. Macam tak ada life walaupun ramai org nak life macam aku. :D, Aku rasa dah tiba masa aku nak ubah diri aku, ubah semua, bukan ubah jadi perempuan pakai kaftan kaftan bagai. Dah tiba masanya.

Friday, February 4, 2011

Pretty Bella



Happy Birthday Bella, sori aku letak gambar atas tu buruk. HA HA

Wednesday, January 26, 2011

Entah

Genuak betul
Logik tak kalau tiba-tiba orang cakap kau gila? Logik kot sebab aku rasa aku pon gila. Kawan-kawan aku semua gila, kau cakap siapa kawan aku yang tak gila? 2010 lah ajar aku cara macam mana nak bergaul, kadang-kadang kena kasar sikit, kadang-kadang kene jadi pondan sebab boleh kawan dengan perempuan. Kau apa tahu? Semua jeles dengan aku sebab aku ramai kawan perempuan. Kau ada? Kau ada? Sebenarnya aku paling benci ayat "Kau ada?" sebab ayat tu ayat paling mengundang bagi aku. Apa lagi semester satu, kalau boleh aku nak padam terus dari otak aku. Orang yang paling terseksa aku rasa budak busuk yang ambil gambar dengan siti lah kan? Tapi aku tahu semuanya dah oke. No more "TRUTH or DARE". Biasa lah semester satu semua macam baru nak up, Semester satu baru aku belajar cara nak pakai cardigan. Kampung kan? Semester satu jugak lah aku merasa hari-hari overnight kat mcdonald walaupun esok kelas pukul 8 pagi. Semua terjadi masa sem satu. Dan aku bersyukur aku tak putus kawan dengan siapa -siapa pun. Semua sayang aku, oke aku perasan. Sekarang sudah 2011, dah nak masuk february dah pun. Hujung bulan masa untuk enjoy. Bagi aku tak. Bagi aku hari-hari kena enjoy tapi kene beringatlah sikit.

Apa salahnya kalau eja sayang = tayank. Menyampah kan? Aku pon sebenarnya menyirap. 

Fakta - Email fendi ada tulis marshmellow, kalau aku tak salah eja la.